SALSA CUBANA DANCE SCHOOL

A fost infiintata in anul 2005 si este prima scoala de dansuri latino, din Bucuresti si din tara, care ofera cursuri de salsa traditionala cubaneza. Scoala noastra de dans isi propune ca prin cursurile sale sa promoveze, in Romania, dansurile si cultura afro cubaneze, care sunt considerate deja a fi ?fenomen social? pe plan mondial.

Salsa traditionala cubaneza sta la baza tuturor formelor ulterioare de salsa si constituie esenta dansurior caraibiene. Noi, in cadrul cursurilor de dans, predam aceste dansuri in forma lor traditionala pentru a infatisa cursantilor adevarata savoare a salsei cubaneze.

Cursurile de dans constituie, pe langa o buna modalitate de relaxare si o ocazie de a ne tonifia corpul, de a socializa si de a regasi tonusul necesar pentru o noua zi de munca. Astfel un curs de salsa se prezinta cu multiple avantaje pentru dumneavoastra, fiind o reala alternativa la sedintele de fitness, aerobic, psihoterapie, etc. De aceea in ultimii ani cursurile de salsa au cunoscut o puternica reprezentare in preferintele romanilor, ele fiind intr-o continua dezvoltare.

Salsa cubaneza reprezinta cel mai vast si savuros dintre stilurile existente de salsa, el imbinand in afara de salsa si alte elemente active din dansuri precum: son, rumba, cha cha cha, reggaeton, s.a.

Daca sunteti din Bucuresti, va asteptam sa descoperiti savoarea dansurilor cubaneze in compania celor mai buni instructori de gen din Romania, intr-un cadru 100% profesionist, in care distractia si voia buna sunt mereu prezente.